Snel zoeken

Opleiding
Dienstverband
Uren per week
Vakgebied
Meer Minder
Filteren

Commerciële vacatures:

Wij hebben 23 commerciële vacatures voor je

Snel zoeken

Accountmanager Buitendienst

Bewaar deze vacature in je favorieten
Nijmegen salaris-informatie € 3500 - € 4200 per maand

Ben jij ook uitgekeken op de snelle verkoop? Lees verder en ontdek hoe deze functie als Accountmanager jou de kans biedt om écht vast te bijten in langere en serieuze sales gesprekken en trajecten. 

Key Accountmanager Buitendienst

Bewaar deze vacature in je favorieten
Groningen salaris-informatie € 3500 - € 4500 per maand

In deze functie krijg je de kans om als ervaren Key Accountmanager een snelgroeiende duurzame organisatie te vertegenwoordigen en haar merk uitbouwen. Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer!

Accountmanager

Bewaar deze vacature in je favorieten
Oosterhout (GLD) salaris-informatie € 2500 - € 3300 per maand

Ben jij op zoek naar een resultaatgerichte functie waarin je duurzame relaties aangaat en onderhoudt? Krijg je extra energie van bijdragen aan een beter milieu? Lees dan snel verder!


Sales Executive

Bewaar deze vacature in je favorieten
Nieuw Nijmegen salaris-informatie € 3500 - € 4200 per maand

Ben jij ook uitgekeken op de snelle verkoop? Lees verder en ontdek hoe deze functie jou de kans biedt om écht vast te bijten in langere en serieuze sales gesprekken en trajecten. Voor een Europese hoofdrolspeler op het gebied van transport en logistiek is Werkwijzer op basis van een werving & selectie opdracht op zoek naar een fulltime Sales Executive voor de regio Noord Nederland!

Key Accountmanager (België)

Bewaar deze vacature in je favorieten
België salaris-informatie € 3030 - € 4545 per maand

In deze functie krijg je de kans om als ervaren Key Accountmanager een snelgroeiende duurzame organisatie te vertegenwoordigen en haar merk uitbouwen. Vind jij het leuk om met nieuwe (commerciële) initiatieven te komen en vind je het leuk om duurzame producten te vertegenwoordigen, dan is deze functie als Key Accountmanager misschien wel wat voor jou! Lees dan snel verder en solliciteer!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Bewaar deze vacature in je favorieten
Nieuw Oosterhout (Gelderland) salaris-informatie € 3000 - € 3500 per maand

Wil jij werken bij een internationale organisatie dat duurzaamheid op één zet en waar je komt te werken in een hypermodern en duurzaam pand? Zet jij alles op alles om de optimale klantbeleving te creëren? Dan is dit jouw baan! Op basis van een werving & selectie opdracht zoeken wij een vaste en fulltime Commercieel Medewerker Binnendienst!

verkoper bakkerij

Bewaar deze vacature in je favorieten
Nijmegen salaris-informatie € 11.00 - € 15.00 per uur

Vind jij het heerlijk om onder de mensen te zijn? Kom dan parttime of fulltime werken als verkoper in één van de 9 winkels van dé leukste bakker van Nijmegen. Bekijk nu de vacature!

Accountmanager binnendienst Duits

Bewaar deze vacature in je favorieten
Nieuw Nijmegen salaris-informatie € 3000 - € 4000 per maand

Wil jij je eigen klantenbestand in Duitstalige regio's (DACH) opbouwen binnen de wereld van IT hardware? Kan jij niet wachten om zelfstandig je eigen netwerk uit te breiden? Lees verder en ontdek hoe!