Voor werkgevers

Geplaatst door
Evy Broeders
Categorie
werkwijzer
Datum
03 April 2018
Ben je op zoek naar personeel? Bij Werkwijzer geloven we dat we voor elk bedrijf een perfecte kandidaat kunnen vinden. Zo ook voor jou.
Een kandidaat die dagelijks met plezier en gemotiveerd naar zijn nieuwe werk gaat. Dat is waar je waarschijnlijk naar op zoek bent. En wij ook. Ons doel is om al onze kandidaten naar werkgeluk te leiden. Ongeacht of de kandidaat een VMBO, MBO, HBO of WO achtergrond heeft.

Hierdoor staat niet alleen de kandidaat centraal, maar de klant natuurlijk ook. Wij denken met je mee, en zorgen ervoor dat alles voor je geregeld wordt. Alles op gebied van werving & selectie, uitzenden, detachering en-/of payroll.

Neem vooral eens vrijblijvend contact op en laat ons je informeren. Wij doen er écht alles aan om de verwachtingen van de match te overtreffen. En we zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.

Heel Nijmegen aan het werk. Doe je ook mee?

Heel Nijmegen aan het werk, dat is waar we voor staan. Als uitzendbureau kunnen we hier direct een impact op maken, en dat is wat we graag doen!. Een mooie uitdagende route die we met veel energie belopen.
Up